Entertainment/Gossip
1653288596
Gossip

Waylon schuift toch niet aan bij Jinek voor eerste interview na vreemdgaan

Waylon

Waylon

Waylon schuift volgende week toch niet aan in de talkshow van Eva Jinek voor zijn eerste interview sinds het nieuws over zijn vreemdgaan. Een woordvoerder van RTL bevestigt berichtgeving van Shownieuws dat ’in goed overleg met het management van Waylon’ is besloten het optreden op 14 september af te zeggen.

Waylon

Waylon

„Er is vanuit de (show)media - vooraf - zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien”, laat RTL weten in een verklaring. „Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva.”

Waylon zou in de talkshow te gast zijn om te praten over nieuwe muziek, maar het zou ook gaan over zijn vreemdgaan. In juni deelden roddelkanalen dat de zanger zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen toen ze nog in verwachting was van hun tweede kind. Waylon gaf daarna in een inmiddels verwijderd bericht op Instagram toe dat hij het had ’verkloot’.

Breijman vertelde anderhalve maand later in een video dat ze ’erg boos’ was, maar dat ze met die woede ook niet ’verder’ kwam. „Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”