Nieuws/Entertainment
1655662
Entertainment

...na eerdere uitspraken nooit meer te willen trouwen

Idris Elba heeft vriendin tóch ten huwelijk gevraagd

Idris Elba met zijn geliefde Sabrina Dhowre

Idris Elba met zijn geliefde Sabrina Dhowre

Idris Elba ging letterlijk op de knie en figuurlijk door de knieën voor zijn vriendin Sabrina Dhowre. Eerder had hij immers gezegd nooit meer te willen trouwen.

Idris Elba met zijn geliefde Sabrina Dhowre

Idris Elba met zijn geliefde Sabrina Dhowre

De 45-jarige The Mountain Between Us-acteur werd vrijdagavond gespot toen hij op een knie zakte en de belangrijke vraag stelde aan zijn 29-jarige vriendin Sabrina. Dat schrijft de Daily Mail. Het was vooraf aan de screening van zijn recente film Yardie bij Rio Cinema in Dalston.

In juli vorig jaar beweerde Elba nog bij hoog en bij laag dat een huwelijk er voor hem niet meer inzat. En die uitspraak zou hij nog geen zes maanden geleden herhaald hebben, volgens de Britse krant. Geen wonder dat het model van verrassing haar handen voor haar gezicht sloeg en overvallen werd door emoties. Maar ook Elba kon zijn blijdschap niet verbergen op het moment dat zijn ontroerde vriendin de cruciale vraag met ’ja’ beantwoordde.

De twee tortelduifjes verschenen in september 2017 voor het eerst met elkaar op de rode loper, maar gaven toen aan dat ze al zeven maanden met elkaar aan het daten waren. Nu zo’n jaar later gaan ze dus een grote stap verder. Cinema Rio was er onmiddelijk bij met felicitaties.