Nieuws/Entertainment
1657071694
Entertainment

Eva Koreman smokkelde condoom naar Expeditie Robinson

Eva Koreman

Eva Koreman

De kandidaten die mee doen aan Expeditie Robinson worden op alle mogelijke manieren flink op de proef gesteld. Ieder jaar weer proberen deelnemers dan ook smokkelwaar mee te nemen om hun tijd in de rimboe wat aangenamer te maken. Ook radio-dj Eva Koreman maakte zich hier schuldig aan, zij nam stiekem een condoom mee naar het eiland...

Eva Koreman

Eva Koreman

De extreme temperaturen en het gebrek aan eten en hygiëne zijn nou niet bepaald lust opwekkend. Toch besloot Koreman een condoom mee te nemen. Ze was hem echter niet van plan te gebruiken voor een spannend avontuurtje op het eiland.

„Dit is dus heel gênant, ik had een condoom verstopt en vitaminepillen”, vertelt ze in een video van 3FM aan Frenk van der Lenden waarin ze opbiecht dat zij degene was die de meeste spullen moest weggooien bij aankomt op het Robinson-eiland.

Op de vraag waarom ze het condoom mee had genomen, reageert ze verrassend. „Nouja, omdat ik niet wist hoe het zou gaan. Misschien moest ik het in mijn vagina stoppen.”

Eva was van plan de vitaminepillen het eiland op te smokkelen door ze in het condoom te stoppen en deze vervolgens bij zichzelf in te brengen. Zo ver kwam het echter niet. Nog voordat ze haar plan kon uitwerken, werd de radio-dj opgehaald voor de persfoto’s. In plaats van de pillen op de beoogde intieme plek te verstoppen, kregen ze een plekje in haar bikinitop.