Nieuws/Entertainment
1657893652
Entertainment

’Harry en Meghan gaan voor voormalige PA Beckhams’

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben hun oog laten vallen op de voormalige assistent van de Beckhams. Volgens The Sun gaat Rebecca Mostow het gezin helpen hun nieuwe leven in Los Angeles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Mostow werkte met Victoria en David Beckham toen de oud-voetballer in 2007 een contract tekende bij LA Galaxy. Een insider van het koningshuis vertelt: „Rebecca is uiterst discreet, ijverig, professioneel en staat al decennialang beroemdheden bij. Ze is precies wat Harry en Meghan zochten en werd door velen aanbevolen.”

Haar cv liegt er in ieder geval niet om. Want naast haar werk voor de Beckhams – die al jarenlang bevriend zijn met Harry en Meghan – was Mostow eerder al in dienst bij onder anderen Prince en Seal. „Rebecca behoort tot de besten”, voegt de bron eraan toe. „Maar dat kan ook niet anders als je met iemand Prince hebt gewerkt.”

Harry en Megham besloten onlangs hun leven in Canada achter zich te laten om verder te gaan in Los Angeles. Het stel verhuisde samen met zoontje Archie naar the city of angels, waar ze hun intrek hebben genomen in een villa nabij Beverly Hills.