Entertainment/Sterren
1659117174
Sterren

Frank van der Lende kondigt einde 3FM-middagshow met Eva Koreman aan

Frank van der Lende

Frank van der Lende

Opnieuw wordt een radioshow van dj Frank van der Lende gestopt. Hij presenteerde de show Welkom Bij De Club! op BnnVara, samen met Eva Koreman. Op de radio en op Instagram kondigt Frank nu aan dat de show stopt.

Frank van der Lende

Frank van der Lende

„Lieve vrienden! Wij moeten helaas stoppen met de middagshow. Veel liefde voor jullie en dank voor het luisteren altijd.” Fans reageren geschokt. Veelgelezen reacties zijn: ’Wat stom’, ’Waarom?’ en: ’Jullie ook al’. In de uitzending lieten ze weten dat het stoppen van de show ’niet onze eigen keuze is’ en dat hij en Eva Koreman het ontzettend jammer vinden. „Maar we zijn met elkaar in gesprek over nieuwe plannen op 3FM.”

De laatste gezamenlijke uitzending van Frank en Eva samen is op 23 juni. Frank heeft daarna vaderschapsverlof en Eva zal vanaf dan alleen de show presenteren. Wanneer het programma definitief stopt, is niet bekendgemaakt.

Een woordvoerder van 3FM laat donderdagmiddag aan De Telegraaf weten dat het niet hun keuze was, maar die van de omroepen. En voegt daaraan toe: „Wij zijn Frank en Eva dankbaar voor hun creativiteit, inzet en enthousiasme de afgelopen twee jaar en gaan nu met de omroepen in gesprek over de toekomstige invulling van de middagshow op 3FM.”