Entertainment/Sterren
1661990421
Sterren

Balmain-ontwerper Olivier Rousteing hield brandwonden geheim

De Franse ontwerper Olivier Rousteing heeft een jaar lang geheim gehouden dat hij een brandongeval heeft gehad. De ontwerper van modehuis Balmain deelt op Instagram dat hij een jaar geleden flinke brandwonden heeft opgelopen na een explosie van een open haard.

„Ik heb dit te lang geheim gehouden”, aldus de 36-jarige Rousteing. Hij schaamde zich zo voor het brandongeval dat hij alle betrokkenen vroeg om het geheim te houden. „Misschien deed ik dat door mijn perfectionisme, dat ook typisch is voor de modewereld, en vanwege mijn eigen onzekerheden.”

Het afgelopen jaar herstelde de ontwerper van zijn brandwonden en verborg hij tekenen van de wonden tijdens interviews en optredens. „Ik droeg alleen maar gezichtsmaskers, coltruien en lange truien”, blikt Olivier terug. Hij deelt er ook een foto bij van een jaar geleden, waarop zijn bovenlichaam behalve zijn gezicht volledig in verband verpakt zit.

Hij is naar eigen zeggen helemaal hersteld en blij dat hij „op zijn eigen manier” zijn verhaal kan doen via sociale media. „Ik heb echt de kracht van sociale media ontdekt. Je hoeft alleen te laten zien wat jij wilt delen. Dit is onze nieuwe wereld.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop