Nieuws/Entertainment

Zus over vermeende vriend Gordon: ’We keken samen naar trouwfinale’

De zus van Gordon laat aan Shownieuws weten dat zij de op dat moment vermeende liefde van Gordon wel eens heeft ontmoet.

„Ik heb hem een paar maanden geleden ontmoet. We hebben met elkaar de finale van Gordon gaat trouwen, maar met wie? gekeken. Kevin was wel bij hem tijdens de feestdagen heb ik begrepen, maar niemand wist dat. Ik hoop dat ze heel gelukkig worden samen”, vertelde ze aan de showrubriek, die Marja al had gesproken vóórdat de bom barstte.

Van dat geluk is diezelfde dag al weinig over. Aan het begin van maandagavond ontaardde het liefdesverhaal in een waar drama. Gordon postte een emotioneel Facebookbericht waarin hij naar aanleiding van waarschuwingen van andere social media-gebruikers zijn nieuwe vriend ervan beschuldigde een dubbelleven te leiden en meerdere relaties te hebben. De advocaat van zijn vermeende vriend, Van der Velde, beschuldigde hierop Gordon van smaad en laster en van stalking. Volgens hem er is absoluut geen sprake van een ’affectieve relatie’ tussen de twee en zou Gordon in het contact met zijn cliënt zelfs al gedreigd hebben zijn carrière te schaden.

De liefdesverklaring van Gordon maandagochtend op Instagram deed de advocaat af met de opmerking: ’Als iets te mooi klinkt om waar te zijn...’. Dan rijst de vraag: zouden ook de romantische feestdagen waaraan Marja refereert, achteraf te mooi hebben geklonken om waar te zijn...?

Lees meer over