Nieuws/Entertainment

Advocaat spreekt schande van nieuwe schending van privacy

Gordon: ’Vlak voor Valentijn breekt mijn hart’

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Hollandse Hoogte

Daags na het liefdesdebacle van Gordon is hij druk bezig om te bewijzen dat hij een relatie had met zijn vermeende vriend. „Dan breekt je hart.” De advocaat van K. B. kijkt op van de nieuwe post van Gordon.

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Hollandse Hoogte

Op zijn sociale media deelt Gordon dinsdagochtend nogmaals een romantisch beeld van hem en de veelbesproken K. B., die hij tot gisteren als zijn grote nieuwe liefde beschouwde. Zijn bericht wekt de indruk dat hij zelfs met hem Valentijn zou vieren. „En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord om te ’bewijzen’ dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was........ ja dan breekt je hart en dat was al niet meer te lijmen.”

De advocaat van K. B. vindt het ’jammer dat hij dit doet’, nadat hij de tv-persoonlijkheid gisteren in een brief gesommeerd had te stoppen met de berichtgeving over zijn cliënt, wat hij als ’smaad’ en ’laster’ beschouwt. „Ik had dat niet verwacht, hij zou beter moeten weten.” Hij geeft aan dat hij vanochtend overleg heeft gehad met de advocaten van Gordon. Hun standpunten zullen ze vanmiddag bekendmaken, tot die tijd wil de advocaat er niets over kwijt. „Dat er vanochtend wéér sprake is van schending van de privacy, heeft ons standpunt alleen maar versterkt.”

’Stalking’

Nadat Gordon zijn liefde had verkondigd op Instagram, liep de liefdesgeschiedenis uit de hand. Er stroomden volop reacties binnen op sociale media van gebruikers die de tv-persoonlijkheid waarschuwden voor deze man. Daarna postte Gordon een bericht over zijn enorme ’deceptie’ dat zijn ’vriend een dubbelleven leek te leiden’ en sprak hij over ’aangiftes’ die tegen de man gedaan zouden zijn. De advocaat van Kevin, die erop staat dat hij in berichtgeving met zijn initialen K. B. wordt aangeduid, verdedigde zijn cliënt en sprak van een ’laster’ via een ’sociale media-campagne’ en van stalking.

Lees meer over