Entertainment/Sterren
1670173463
Sterren

Bella Hadid drinkt geen alcohol meer

Model Bella Hadid heeft een half jaar geleden haar laatste alcoholische drankje gedronken. Aan InStyle vertelt de half-Nederlandse dat ze dat mede deed omdat ze soms avondjes uit begon af te zeggen uit angst dat ze zichzelf niet onder controle zou hebben.

Er blijkt echter nog een motivatie mee te spelen: Hadid is ook het gezicht van een nieuw alcoholvrij drankje. Ze stelt dat een van de medische adviseurs van het merk haar een hersenscan heeft laten zien die het effect van alcohol op het brein liet zien, en het daardoor „een stuk lastiger werd een drankje te pakken.”

Het leven zonder alcohol bevalt de 25-jarige goed, vertelt ze. „Ik voel geen behoefte omdat ik weet wat het met me doet als ik om 3 uur ’s nachts weer vreselijk onrustig wakker lig omdat ik moet denken aan iets wat ik vijf jaar geleden heb gezegd bij m’n diploma-uitreiking van de middelbare school. Dat is een eindeloos bijwerking, de pijn en stress die je kunt overhouden aan een paar drankjes, die eigenlijk verder niet zoveel voor je doen.”