Entertainment/Sterren
1673102756
Sterren

Sprookje Liam en Miley al over

Amsterdam - Het heeft amper acht maanden mogen duren: het huwelijk van Liam Hemsworth (29) en Miley Cyrus (26) is al voorbij...

De Australische acteur en de Amerikaanse zangeres trouwden in december van het afgelopen jaar - vrij plotseling - na een knipperlichtrelatie die al bijna tien jaar duurde. Ze ontmoetten elkaar in 2009 en hielden er een stormachtige relatie op na. Hemsworth vroeg Cyrus ten huwelijk in 2012, maar die verloving eindigde in een breuk. In 2015 vonden ze elkaar weer en eind 2018 trouwde het stel, tamelijk stiekem.

Een woordvoerder van Miley verklaarde dit weekend aan People Magazine dat Liam en Miley uit elkaar gaan. „Beiden ontwikkelen zich voortdurend als partners en individuen. Ze hebben besloten dat dit de juiste stap is en dat ze zich moeten richten op zichzelf en hun eigen carrières.” De twee zullen wel samen blijven zorgen voor hun dieren.

De geruchten over een scheiding begonnen zaterdag, toen Miley een foto van zichzelf postte - zonder trouwring. De zangeres liet al eerder weten geen ’standaard huwelijksmateriaal’ te zijn en ook voor een vrouw te kunnen vallen. En inderdaad: ze is al zoenend met een vrouw gespot. De gelukkige: Kaitlynn Carter, de ex-schoonzus van Kim Kardashian.