Nieuws/Entertainment
1673721
Entertainment

Drake maakt kamermeisje blij op Valentijnsdag

Drake ontpopt zich als de weldoener van Miami. En hij gaat maar door. Op Valentijnsdag trok hij 10.000 dollar (ruim 8.000 euro) uit om een kamermeisje een mooie dag te bezorgen, meldt de Miami Herald.

Odalia Paret is een moeder van vijf kinderen uit Haïti, die vier uur reist om in een hotel in Miami Beach dagelijks veertien kamers schoon te maken. Toen de rapper haar verhaal las in de Miami Herald, ondernam hij samen met American footballer Antonio Brown actie om haar te belonen.

Paret kreeg een massage in de spa van het hotel en aansluitend een luxe diner. Vervolgens werd ze opgehaald door een limo die haar naar een warenhuis bracht. Daar wachtten Drake en Brown haar op. Het warenhuis opende de deuren alleen voor Paret en twee andere vrouwen uit Miami. Ze mochten 45 minuten lang shoppen. Paret kwam naar buiten met een tas van Valentino van 2000 dollar, vier flessen parfum, een 18-karaats gouden ketting en schoenen van 800 dollar.

Vorige week maandag doneerde Drake al 25.000 dollar (ruim 20.000 euro) aan de universiteit van Miami en beloofde ook nog eens nieuwe uniforms te kopen voor alle leerlingen. Eén studente kreeg van Drake zelfs een studiebeurs van 50.000 dollar. Een dag later kwam de Canadees een supermarkt binnen met een megafoon en riep om dat hij de boodschappen van alle aanwezige klanten zou betalen.