Nieuws/Entertainment
1694950
Entertainment

Mariah Carey geeft Fergie advies na volkslied-fiasco

Mariah Carey (l.), Fergie

Mariah Carey (l.), Fergie

Mariah Carey heeft advies voor collega-zangeres Fergie, die zondag door de mangel werd gehaald om haar versie van het Amerikaanse volkslied tijdens een basketbalwedstrijd voor het goede doel.

Mariah Carey (l.), Fergie

Mariah Carey (l.), Fergie

Voor de camera’s van TMZ liet Mariah desgevraagd aan Fergie weten dat ze zich niets van de kritiek moet aantrekken: „Schat, daar hoeft niemand naar te luisteren.” Mariah heeft ervaring met commentaar op een optreden: in 2014 kreeg ze de volle laag toen ze verschillende noten niet haalde tijdens All I Want for Christmas, dat ze zong bij de verlichting van de kerstboom op Rockefeller Plaza in New York. Twee jaar later, op Oudejaarsavond, liep haar show in New York in de soep, doordat het bandje waarmee ze meezong uitviel.

Fergie reageerde eerder maandag op haar bekritiseerde optreden. „Gisteravond wilde ik iets speciaals proberen”, zei ze in een persverklaring. „Ik neem artistiek gezien graag een risico, maar deze uitvoering kwam niet over zoals ik had bedoeld. Ik hou van dit land en heb mijn best gedaan.”