Nieuws/Entertainment
1695822
Entertainment

De verborgen agenda van Temptation-verleidster Laetitia

Laetitia

Laetitia

Wie Temptation Island volgt, mag denken dat Laetitia als een blok gevallen is voor Mezdi, maar niets is minder waar. Zij heeft maar één missie en die is glashelder.

Laetitia

Laetitia

Laetitia wil onbetrouwbare mannen ontmaskeren en daar heeft ze zo haar eigen redenen voor. Die hebben alles te maken met haar eigen verleden op relatiegebied, vertelt ze aan het Belgische blad Dag Allemaal. „Ik heb al te veel meegemaakt. Kijk, ik ga er telkens van uit dat een jongen het goed meent. Soms denk ik dat het op mijn voorhoofd geschreven staat: ‘Wil je iemand die je kan bedriegen, kom dan bij mij.” De Belgische schone is er dan ook klaar mee. „Ik ben al vaak genoeg bedrogen geweest. Ik vind het mijn taak om dat soort mannen te ontmaskeren.”

Om te beginnen Mezdi dus, bij wie ze aanvoelde dat hij een gemakkelijk slachtoffer zou kunnen zijn van haar verleidingskunsten. “Ik heb mijn pijlen meteen op hem gericht”, zegt de 22-jarige over haar doelgerichtheid aan Dag Allemaal. Of die missie geslaagd is? Dat wil de verleidster nog niet kwijt.

Voor echte liefde heeft de te vaak bedrogen Laetitia nog wel respect, de reden dat de verleidsters hun charmes nog niet op Tim hebben losgelaten. „Toen we hoorden dat hij zijn Deborah ten huwelijk wilde vragen, hebben we beslist om hem met rust te laten. Of hij zich daadwerkelijk heeft kunnen beheersen, zal nog moeten blijken.”