Nieuws/Entertainment
1696903
Entertainment

Ferri Somogyi wordt vader

Ferri Somogyi met zijn vriendin Noëlle

Ferri Somogyi met zijn vriendin Noëlle

Acteur Ferri Somogyi wordt vader. Dat heeft hij dinsdagmiddag aangekondigd op Instagram.

Ferri Somogyi met zijn vriendin Noëlle

Ferri Somogyi met zijn vriendin Noëlle

„Er is een lieve kleine baby op komst”, schrijft hij bij een foto van hem en zijn vriendin Noëlle van Stek, die foto’s van de echo in haar hand heeft. Of het een jongetje of een meisje wordt, is nog niet duidelijk, blijkt uit het blauwe en roze hartje dat Ferri erbij plaatst. Het kindje wordt in september verwacht.

De GTST-acteur heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag een gezin wil stichten. Een aantal jaar geleden mocht het niet zo zijn; met zijn toenmalige vriendin Petra, voormalig Miss Overijssel, beleefde hij enorm verdriet na een miskraam. „Een verschrikkelijke periode”, vertelde hij daar pas een paar jaar later over aan Privé. Toch gaf hij zijn droom niet op. Hij zei destijds dat hij ’wel degelijk het gevoel had dat het er een keertje van gaat komen’. „Wacht maar af.”

Sinds mei vorig jaar is de 44-jarige acteur samen met de achttien jaar jongere Noëlle. De liefde bloeide op nadat ze elkaar weer tegenkwamen in haar woonplaats. De vrouw van zijn dromen met wie hij nu een gezin sticht, kan bogen op een ruime ervaring: ze past al tien jaar lang op kinderen van alle leeftijden, zo is te lezen op de site van haar oppasdienst The Nanny Shop.