Nieuws/Entertainment
1696968100
Entertainment

Domien Verschuuren presenteert Quarantaine Quiz

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren presenteert twee keer per week de Quarantaine Quiz van Qmusic. In deze nieuwe serie nemen steeds twee verschillende BN’ers het - op afstand - tegen elkaar op. De eerste aflevering verschijnt donderdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal en de website van de radiozender, maakte Qmusic donderdag bekend.

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren

In de eerste Quarantaine Quiz strijden Maan en Kraantje Pappie vanuit hun eigen huis tegen elkaar. In andere afleveringen komen meerdere BN’ers voorbij. Zij moeten antwoorden over elkaar beantwoorden, lijstjes invullen, foto’s raden en songteksten zingend afmaken. De winnaar mag de Gouden Qmusic Handgel in ontvangst nemen.

Verschuuren kwam met het idee voor de quiz toen hij zich vanwege een verkoudheid twee weken moest afzonderen. „Ik hou van spelletjes, maar kan slecht tegen mijn verlies. Dus toen dacht ik: wat nou als ik een spelletje host? Zo kreeg ik het idee om een quarantainequiz te organiseren. Wat is er nou leuker dan een spelletje spelen met collega’s die nu wat minder te doen hebben en gelijk even kijken hoe het met hun zelf-isolatie gaat?”