Nieuws/Entertainment
1698045
Entertainment
PremiumHet beste van De Telegraaf

’Brabantse asperges ’t lekkerst’

— Het aspergeseizoen laat nog op zich wachten maar in het Brabantse Sint-Oederode werden de voorbereidingen op de nieuwe oogst al getroffen. In restaurant De Rooise Boerderij werden de aspergewijn en de aspergeham voor het jaar 2018 uitgekozen.

V.l.n.r. Oprichter Leon Ribbens, jarenlang kok bij Het Familiediner, bestuurslid en aspergekweker Lidy Huijbers, restauranteigenaar Jan van de Moosdijk en voorzitter Chris Dekkers.

V.l.n.r. Oprichter Leon Ribbens, jarenlang kok bij Het Familiediner, bestuurslid en aspergekweker Lidy Huijbers, restauranteigenaar Jan van de Moosdijk en voorzitter Chris Dekkers.

V.l.n.r. Oprichter Leon Ribbens, jarenlang kok bij Het Familiediner, bestuurslid en aspergekweker Lidy Huijbers, restauranteigenaar Jan van de Moosdijk en voorzitter Chris Dekkers.

V.l.n.r. Oprichter Leon Ribbens, jarenlang kok bij Het Familiediner, bestuurslid en aspergekweker Lidy Huijbers, restauranteigenaar Jan van de Moosdijk en voorzitter Chris Dekkers.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF