Nieuws/Entertainment
1698097
Entertainment

Ook Henk Westbroek doet mee aan Slechtste Chauffeur

Henk Westbroek

Henk Westbroek

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek

Henk Westbroek

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: “zijn rijbewijs gekregen”. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian.

Eerder werd al bekend dat Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong en voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek meedoen aan het programma. Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.