Nieuws/Entertainment
1698436537
Entertainment

Dionne Slagter geschokt over ex Kaj van der Ree

YouTuber Dionne Slagter

YouTuber Dionne Slagter

YouTube-ster Dionne Slagter, ook bekend als OnneDi, reageert onthutst op het seksueel overschrijdend gedrag van haar ex-vriend Kaj van der Ree. Ze schrijft op Twitter dat ze er geen weet van had dat haar vriend tijdens hun relatie contacten onderhield met minderjarige meisjes en naaktfoto’s met ze uitwisselde.

YouTuber Dionne Slagter

YouTuber Dionne Slagter

„Ik heb geen idee hoe dit ooit geïnterpreteerd is en de wereld in is gekomen, maar ik ben onwijs in shock dat dit allemaal voorviel tijdens de relatie. Het is te walgelijk voor woorden en heb het uiteraard nooit opgemerkt”, reageert OnnedDi op de suggestie dat ze Kaj zou hebben betrapt. Die beschuldiging is verwijderd zodra Dionne reageerde.

Dionne retweet ook een bericht van een van de meiden met wie Kaj destijds contacten onderhield: „Als een van zijn slachtoffers en namens meerdere kan ik je zeggen dat OnneDi hier niks van wist. Wij wisten zelf ook niet dat hij een relatie had, want daar loog hij over.”

(Tekst loopt verder onder tweets)

Kaj van der Ree bood zaterdag excuses aan voor zijn seksueel grensoverschrijdende contacten die hij in het verleden had met minderjarige meisjes. In een persoonlijke persverklaring noemde de 28-jarige vlogger dit domme fouten. „Ik zie nu in dat ik domme fouten heb gemaakt en ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft. Daarnaast besef ik dat ik mijn omgeving ernstig heb teleurgesteld”, schreef Kaj in een schriftelijke verklaring. „Ik hoop dat zowel de jonge vrouwen als anderen mij kunnen vergeven.”

De NPO en BnnVara maakten zaterdag bekend per direct te stoppen met zijn programma Proefkonijnen en ook zijn vrijdagavondshow Skaj Is The Limit op 3FM niet langer uit te zenden.