Nieuws/Entertainment
1700123
Entertainment

Ashton Kutcher at week niet na scheiding

Ashton Kutcher en Demi Moore

Ashton Kutcher en Demi Moore

Na zijn scheiding van Demi Moore in 2011 trok Ashton Kutcher een week lang zonder eten de bergen in. Hij nam alleen water, wat theezakjes en een kladblok mee, zo vertelde de acteur dinsdag in de podcast van collega Dax Shepard.

Ashton Kutcher en Demi Moore

Ashton Kutcher en Demi Moore

Na twee dagen kreeg hij hallucinaties, een ervaring die hij „best mooi” noemt. „Ik deed tai chi in mijn eigen energie.” Op de vraag van Dax of hij bekend was met die oosterse vechtkunst, moest Ashton bekennen: „Nee, ik deed gewoon wat er in mij opkwam.”

De acteur schreef tijdens zijn retraite brieven aan iedereen waar hij nog een kwestie mee had lopen. „Het was bijna zo’n oefening die bij afkicken wordt gebruikt, ik dacht: Ik heb waarschijnlijk schade aangericht, laat ik schoon schip maken. Toen ik terugkwam heb ik alle brieven uitgetypt en opgestuurd.”

Ashton en Demi Moore trouwden in 2005. Zes jaar later kondigden ze hun scheiding aan. Demi hintte daarbij op overspel van haar toekomstige ex-man. „Met veel verdriet heb ik besloten mijn huwelijk met Ashton te beëindigen”, zei ze in een verklaring. „Als vrouw, moeder en echtgenoot zijn er bepaalde waarden en geloftes die ik als heilig zie, en in die geest heb ik besloten verder te gaan met mijn leven.”