Nieuws/Entertainment
170119064
Entertainment

Zwager Chris Pratt neemt het voor hem op na Twitter-aanval

Chris Pratt.

Chris Pratt.

Patrick Schwarzenegger (27), de zwager van acteur Chris Pratt, heeft in een interview met Variety laten weten dat hij het totaal oneens is met de negatieve berichtgeving rondom Pratt. De acteur werd de afgelopen weken via sociale media belachelijk gemaakt, nadat iemand een ’poll’ opende waarin gevraagd werd aan stemmers wie ’de slechtste Chris van Hollywood was’. Hieruit kwam Pratt naar voren als de ’Chris die mensen het liefst zouden zien vertrekken’.

Chris Pratt.

Chris Pratt.

„Dit is echt walgelijk. Dit is gewoon online pesterij, ik heb er geen andere woorden voor. Twitter is echt het afvoerputje voor al het hedendaagse nieuws. Je kan op dit platform letterlijk iedereen maken en breken, zonder dat iemand maar ingrijpt”, aldus Patrick.

De Schwarzeneggers hebben als familie ook fel gereageerd op de ’zogenaamd grappige poll’, waarin stemmers moesten kiezen tussen Chris Pratt, Chris Hemsworth, Chris Evans en Chris Pine. Een van deze Chris-’types’ zou volgens de Twitter-poll moeten vertrekken. Een oproep waaraan door duizenden Twitteraars gehoor werd gegeven en waaruit bleek dat Chris Patt volgens hen het toneel zou moeten verlaten.

Patrick zegt dat hij zijn zwager direct na het uitkomen van de uitslag heeft heeft gebeld. „Ik zei dat hij zich er vooral niets van moest aantrekken, hoe moeilijk dat soms ook is met zoveel meningen. Ik herinnerde hem aan een uitspraak van mijn vader. Hij zei ooit: ’Wat je ook doet in je leven, er zullen altijd mensen zijn die je bekritiseren. Mensen die je graag zien vallen, omdat zij daar een fijn gevoel bij krijgen’.