Nieuws/Entertainment
1702130
Entertainment

Marc de Hond gaat theater in met derde show

Marc de Hond gaat volgend jaar toeren met zijn derde theaterprogramma. In de show Voortschrijdend inzicht vertelt De Hond over hoe hij, soms tegen wil en dank, expert werd in het omgaan met veranderingen.

„Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner”, stelt De Hond. „Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg.” Zijn leven was één grote aaneenschakeling van veranderingen: van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. „Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elk weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner?”

De speellijst staat binnenkort op de website van De Hond. Hij is half maart te horen en te zien als commentator bij de NOS tijdens de Paralympische Winterspelen in Zuid-Korea. De Olympische Spelen voor mensen met een beperking vindt van 9 tot en met 18 maart plaats in Pyeongchang.