Nieuws/Entertainment
1702488
Entertainment

Ruben Hein: besef vaker hoe gelukkig we zijn

Wie Is De Mol-deelnemer Ruben Hein vindt dat we vaker moeten beseffen hoe gelukkig we in Nederland eigenlijk zijn. Dat zei hij woensdag in een interview op NPO Radio 2.

„Ik denk dat elke liedjesschrijver zich heel bewust is van de huidige tijden”, stelde hij. „Ik denk vaak: kom op jongens, let een beetje op, we moeten het met z’n allen doen op deze wereld. Maar tegelijkertijd gaat het met ons hier ook wel heel erg goed. We hebben verdomd veel mazzel, zonder dat we het echt in de gaten hebben.”

Zelf staat Hein er naar eigen zeggen ook te weinig bij stil. „Natuurlijk zijn er genoeg dingen in dit land waar nog aan gewerkt moet worden”, stelt hij. „Niet iedereen heeft het even gemakkelijk. Maar niemand hoeft zich hier écht ergens zorgen over te maken.”

De zanger ging verder heel kort in op Wie Is De Mol, waar hij momenteel in te zien is. Hij is een van de vier laatst overgebleven kandidaten. „Zodra ik het over Wie Is De Mol heb, schiet ik in een defensief standje”, lachte hij. „Maar het is inmiddels ook een soort sport om daarover te moeten liegen. En het is geen vervelende leugen gelukkig.”