Nieuws/Entertainment
1704381
Entertainment

Spencer Pratt baalt van afwijzen uitnodiging tv-show

Spencer Pratt was graag voor de gek gehouden door Sacha Baron Cohen

Spencer Pratt was graag voor de gek gehouden door Sacha Baron Cohen

Spencer Pratt wees een uitnodiging voor hem en Heidi Montag voor een tv-project af. Toentertijd dacht hij dat het teveel stress zou zijn. Maar nu hij ontdekt heeft wie er achter de tv-show zat, heeft hij spijt, schrijft Page Six.

Spencer Pratt was graag voor de gek gehouden door Sacha Baron Cohen

Spencer Pratt was graag voor de gek gehouden door Sacha Baron Cohen

Het was namelijk komiek Sacha Baron Cohen die achter de uitnodiging zat. „Ik ben zo gefrustreerd dat we niet ja hebben gezegd op de uitnodiging; ik ben een enorm fan van Sacha Baron Cohen”, vertelde Pratt eerder aan TooFab. „Ik kijk ernaar uit om de uiteindelijke show te zien, maar ik baal ervan dat we niet door hem bij de neus zijn genomen.”

In de uitnodiging was te lezen dat ’de show focust op het gevoel van veiligheid dat mensen in de 21e eeuw ervaren’. „En we hebben Israëlische veiligheidsexperts die graag veiligheidstips willen geven aan een stel, in de hoop dat het publiek van hun ervaringen kan leren.” Het project blijkt een nieuwe film met de verborgen camera van Cohen. Pratt had twee goede redenen om af te zeggen. Hij en Heidi hadden al eens een veiligheidstraining gehad. En bovendien was de uitnodiging zo last minute en urgent; die stress wilden we Heidi en de baby niet bezorgen. „Maar nu ik weet dat hij het was, wilde ik dat we het op zijn minst geprobeerd hadden.”

Of dat zo verstandig geweest was, is de vraag. Een ander stel dat meedeed, vertelt aan Page Six dat ze op het moment dat ze de opnamelocatie binnen stapten, twee Mossadagenten zagen die een pistool op elkaar richtten. „We trapten er vierenhalf uur lang in. Wat ze ons al niet vroegen te doen, de raarste, engste en grappigste dingen achteraf gezien, maar op dat moment was het niet grappig. We dachten letterlijk dat ze ons zouden vermoorden.”

Volgens Page Six gaan er geruchten dat ook O. J. Simpson meewerkt aan het project voor twintigduizend dollar, maar dat is niet bevestigd.