Nieuws/Entertainment
1705693614
Entertainment

Nicole Kidman en Keith Urban onder vuur om ’voorkeursbehandeling’

Nadat Nicole Kidman en Keith Urban met hun twee dochters in een privé-vliegtuig vanuit de Verenigde Staten naar Sydney vlogen, waren ze verplicht twee weken in quarantaine te gaan. De Australische regering heeft daarvoor een aantal hotels ingericht, waar passagiers direct vanaf het vliegveld naartoe gebracht worden. Het paar reisde echter naar hun boerderij in Sutton Forest af. Dit meldt Page Six.

Nadat bekend werd dat Nicole en Keith niet in een ’coronahotel’ hoefden te verblijven, werden ze meteen aangepakt op sociale media vanwege de voorkeursbehandeling die het stel lijkt te krijgen. „Dus als je beroemd en rijk bent gelden de regels niet”, schreef iemand. „Teleurstellend dat ze dit doen, terwijl alle andere reizigers niet naar hun plaats van bestemming mogen”, meldde een ander.

Volgens een andere twitteraar kun je echter een aanvraag doen om naar huis te mogen, mits je kan aantonen dat je daadwerkelijk in zelfisolatie gaat. Iets wat in het geval van Kidman en Urban vrij makkelijk te doen is op hun landgoed.