Nieuws/Entertainment
1706470299
Entertainment

Brody Jenner verdedigt ex na zoen met Miley Cyrus

Dat Brody Jenners ex-vrouw Kaitlynn Carter een paar weken na hun breuk al zoenend met Miley Cyrus werd gespot, maakte haar niet zo geliefd op social media. The Hills-ster is klaar met alle kritiek op zijn kersverse ex en nam het in een bericht op Instagram voor haar op.

„Kaitlynn is een geweldig persoon, prachtig, fijn om bij te zijn en positief. We hebben uit liefde voor elkaar besloten dat het voor ons het beste was om niet samen verder te gaan”, schreef de 35-jarige realityster. „Ik respecteer Kaitlynn enorm en geef heel veel om haar. Ze verdient al het geluk en respect om verder met haar leven te gaan.”

Ook Brody zelf laat er geen gras over groeien. Hij heeft het inmiddels alweer erg gezellig met het 22-jarige model en voormalig Playmate Josie Canseco. De twee werden vrijdag kussend op de gevoelige plaat vastgelegd in een nachtclub in Los Angeles.

Brody en Kaitlynn maakten begin deze maand bekend uit elkaar te gaan, na een officieus huwelijk van een jaar. Kaitlynn werd vorig weekend zoenend betrapt met de tevens kersverse vrijgezelle Miley. Brody grapte toen al dat hij met Liam Hemsworth, de ex van de zangeres, zou gaan optrekken. „Pas maar op! Er zullen snel foto’s volgen waarop Liam en ik elkaars handje vasthouden op het strand.” Dit kon Miley niet echt waarderen. „Brody, ga lekker een tukkie doen in je truck om even af te koelen #HotGirlSummer.”