Nieuws/Entertainment
1707000
Entertainment

Erfgenamen Prince vrezen: blijft er wel wat over?

Prince

Prince

Prince heeft een enorm landgoed en dat kost tonnen om te onderhouden. De erfgenamen van de muzieklegende vrezen dan ook met lege handen achter te blijven.

Prince

Prince

Verbluft was de familie, vertelt een bron aan TMZ, toen ze vernamen hoeveel geld het kostte om het landgoed van Prince te beheren. Het mag dan 250 miljoen dollar waard zijn, een mooie erfenis om te verdelen, de kosten lopen op tot wel 600.000 dollar... en dat niet per jaar, maar per maand.

Comerica Bank, die het landgoed beheert, verdient daarmee een mooi zakcentje met 125.000 dollar per maand. Tel daarbij op de kosten die het door de bank ingehuurde advocatenbureau rekent voor de verdediging in de zaak van het label van Prince tegen het label van Jay Z, Roc Nation, en voor de supervisie over de financiën en het advies in belastingzaken: 440.000 dollar per maand.

Geen wonder dat de erfgenamen vrezen dat er niets van zijn vermogen voor hen overblijft, als het geld er met bakken uitstroomt. Of ze daar iets aan kunnen doen? Moeten ze eerst het zeshonderd pagina’s tellende document met facturen doornemen dat Comerica samenstelde om de kosten te rechtvaardigen.