Nieuws/Entertainment
1708663
Entertainment

Mark ’Skywalker’ Hamill dankbaar voor ster op Walk of Fame

Mark Hamill

Mark Hamill

Mark Hamill krijgt binnenkort zijn eigen tegel op de Hollywood Walk Of Fame. De Amerikaanse acteur, vooral bekend om zijn vertolking van Luke Skywalker in de Star Wars-films, bevestigt het nieuws donderdag zelf via Twitter.

Mark Hamill

Mark Hamill

„Ik kan niet zeggen dat dit een droom is die uitkomt, omdat ik nooit zo dwaas ben geweest om te denken dat zoiets ooit zou kunnen gebeuren”, twittert de 66-jarige Mark. „Een deel van mij vindt dat ik deze eer niet verdien, maar dan herinner ik mijzelf er aan dat iemand een ’ster’ heeft gekregen voor slechts één waardeloze realityserie.”

Op wie Mark doelt, zegt hij niet maar volgens zijn fans kan dat maar op één iemand slaan: Donald Trump. De huidige Amerikaanse president werd in 2007 beloond met een eigen ster op de Walk Of Fame vanwege zijn show The Apprentice.

De officiële ceremonie rond de tegel van Mark Hamill is volgens Variety op 8 maart. Onder meer Star Wars-bedenker George Lucas en acteur Harrison Ford (Han Solo in Star Wars) zijn aanwezig. Mark is straks de 2630e bekendheid met een eigen tegel op de Walk Of Fame.