Nieuws/Entertainment
1711719721
Entertainment

Gwyneth Paltrows ’gevaarlijke’ The Goop Lab krijgt vervolg

Er komt een tweede seizoen van Gwyneth Paltrows serie The Goop Lab. De wellness- en lifestyleserie heeft groen licht gekregen van Netflix, meldt Variety vrijdag.

In The Goop Lab geeft Paltrow tips voor een beter en gezonder leven. Samen met haar personeel van haar gelijknamige gezondheidsbedrijf Goop, probeert ze verschillende alternatieve therapieën uit, zoals energiegenezing en psychedelica.

Het eerste seizoen werd door de Britse gezondheidsdienst ’misleidend’ genoemd. Volgens de dienst vormt Goop een ’aanzienlijk gezondheidsrisico’ door het verspreiden van verkeerde informatie. Paltrow reageerde dat ze zo ’transparant’ mogelijk te werk gaat wanneer er onderwerpen voorbij komen die ’niet ondersteund worden door de wetenschap of nog in een vroege onderzoeksfase zitten’.

De Amerikaanse actrice startte Goop als een nieuwsbrief met reis en beautytips vanaf haar keukentafel in 2008. Inmiddels produceert ze onder dezelfde titel ook retail, cosmetica en nu dus alweer het tweede seizoen van haar docuserie.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop