Nieuws/Entertainment
1714448035
Entertainment

Carice van Houten fakete zwangerschap

Carice van Houten beviel drie jaar geleden van zoontje Monte. Maar ze onthult nu dat ze ook wel eens gedaan heeft alsof ze zwanger was om de schijnwerpers op zich gericht te krijgen.

Opmerkelijk, omdat ze in &C vertelt een „schijtangst” te hebben om überhaupt te praten in het openbaar. „Van de druk om iets leuks te zeggen. Ik bén niet leuk”, zegt Van Houten, die onlangs nog over de rode loper liep bij de uitreiking van de Emmy’s. Toch verlangt ze af en toe juist wel naar aandacht. „Ik heb zelfs een keer een zwangerschap gefaket om aandacht te trekken”, bekent ze.

Hoewel ze dus van alles meemaakt in haar leven en hard werkt, omschrijft ze zichzelf als „best wel lui.” „Je zult mij nooit van je leven om half zeven ’s ochtends in een park zien rennen. Nooit, never, niet”, bekent Carice (43) in gesprek met Chantal Janzen. Niet alleen in haar vrije tijd is ze soms moeilijk vooruit te branden. Ook tijdens werkdagen komt de actrice geregeld moeilijk in actie. „Ik heb eerlijk gezegd best een haat-liefdeverhouding met mijn werk. Ik heb eigenlijk bijna nooit zin. Ik ben best wel lui.”