Nieuws/Entertainment
1719561936
Entertainment

Joe Exotic lanceert schoenenlijn

Joe Exotic mag dan in de gevangenis zitten, dat weerhoudt de realistyster er niet van zaken te blijven doen. De voormalige dierentuineigenaar komt met een eigen schoenenlijn. Joe, die een jaar geleden dankzij de Netflix-documentaireserie Tiger King wereldwijd bekend werd, brengt de schoenen uit in samenwerking met het streetwearmerk Odaingerous.

De lijn bestaat uit drie paar schoenen, die elk versierd zijn met een panterprint. Eerder bracht Exotic ook al een ondergoed -en kledinglijn uit. Echt genieten van de release zit er echter niet in. Joe zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit voor het beramen van een moord op zijn aartsvijand Carole Baskin en dierenmishandeling.

Tiger King was vorig jaar maart een grote hit op Netflix. De serie gaat over Joe en zijn dierentuin vol met tijgers en andere wilde dieren. De jarenlange strijd die Baskin, zelf eigenaresse van een opvangcentrum voor katachtigen, met hem had over de behandeling van zijn vele tijgers en leeuwen was de belangrijkste verhaallijn uit de serie.