Nieuws/Entertainment
172130139
Entertainment

Jared Leto doneert 5000 dollar aan gezin na auto-ongeluk

Jared Leto

Jared Leto

Jared Leto is een gezin in Utah te hulp geschoten. De zanger en acteur heeft 5000 dollar gedoneerd om bij te dragen aan de medische kosten na een auto-ongeluk, melden Amerikaanse media.

Jared Leto

Jared Leto

Begin deze maand raakten twee kinderen in het gezin gewond toen ze werden aangereden door een auto. „Griffin (3) en Watson (18 maanden) zaten in een buggy toen een auto ze raakte. Watson brak zijn nek, bekken en heeft een scheur in zijn lever. Griffin heeft een schedelbreuk, gebroken sleutelbeen en meerdere schaafwonden”, motiveerde de acteur op Twitter zijn donatie voor de medische kosten.

Michael, de vader van de jongens, laat aan ABC4 News weten diep onder de indruk zijn van het gebaar. „Ik heb ook geen idee hoe hij erover had gehoord. Wat een geweldige verrassing.”

De actie van Jared maakte deel uit van de eerder deze maand gelanceerde #GoodThingChallenge waarbij je iets goeds doet voor een ander. Op sociale media nomineren mensen steeds een paar van hun volgers om eraan deel te nemen. De gebaren verschillen van donaties tot oudjes helpen de straat over te steken.