Nieuws/Entertainment
1730634
Entertainment

Schokkende onthullingen over Temptation-deelneemster

’Yana hield een meisje zo lang onder water dat ze bijna verdronk’

Als we de Belgen mogen geloven is de reden achter het vertrek van verleidster Yana Daems uit Temptation Island vele malen heftiger dan wat de rondborstige 23-jarige nagelstyliste heeft verklaard. Eerder zei ze dat ze wegging van het Thaise eiland omdat ze zich ’verveelde’.

Een bron laat weten aan Het Laatste Nieuws: „Yana is niet zelf vertrokken, ze móest weg omdat ze de sfeer verziekte. Ze lag in de clinch met een andere verleidster en eiste dat dat meisje enkel met háár omging en niet met de andere verleidsters. Die waren zogezegd vals en jaloers. Toen is de boel ontploft. Door Yana’s gestook werd het moeilijk om op een aangename manier tv te maken. Het productieteam heeft daarop de verleidsters aangesproken, waarna is besloten dat Yana moest opkrassen.”

Bijna verdronken

De Vlaamse krant doet ook nog een zeer schokkende onthulling over een incident naar aanleiding van een bewering van een medewerker van het programma. „Het klopt dat de situatie volledig uit de hand gelopen is. Yana had op een avond te veel gedronken, raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk. Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden. Dat was de druppel, Yana moest weg”, aldus iemand van de Temptation Island-crew.

Ook verleidster Billy bevestigt dat het niet alleen maar lang leve de lol was op het Thaise eiland: „Er wáren veel spanningen tussen de meisjes. Nadat Yana ineens vertrokken was, kregen we daar geen verdere uitleg over. En Yana zelf... Ik denk dat ze niks mócht zeggen. Bizar.”

Een kennis van Yana beweert dat de blondine er bekend om staat onrust te veroorzaken. „In feite was dit te verwachten. Yana doet alles voor aandacht en kickt op ruzie stoken. Recent kwam ze in een discotheek Rosanna en Niels tegen, dat koppel uit het vorige ’Temptation’-seizoen. En wat deed ze? Ze hing de hele tijd rond Niels en noemde hem kirrend ’haar temptation’. Puur om onenigheid te veroorzaken tussen die twee.”

Reactie

Niels en Rosanna laten aan RTL weten dat hier niets van klopt. „Wij hebben laatst nog samen onze lippen laten doen en zijn goede vriendinnen. Yana wilde echt zelf weg”, zegt Rosanna.