Entertainment/Sterren
1731867140
Sterren

Nick Cannon huurt waterpark af voor 11-jarige tweeling

Nick Cannon heeft een waterpretpark afgehuurd voor wat quality time met zijn 11-jarige dochter Monroe en eveneens 11-jarige zoon Moroccan. „Waterpark voor onszelf. Dit is de Roc & Roe Takeover!”, schrijft Nick op Instagram.

Op videobeelden is te zien dat Nick samen met de tweeling Monroe en Moroccan van een waterglijbaan afglijdt. Ook deelt Cannon hoe zijn twee oudste kinderen door een verder verlaten park dansen. De 41-jarige presentator deelt de tweeling met zangeres Mariah Carey.

Naast de tweeling die Nick met Mariah heeft, heeft hij nog zes kinderen. Met ex Brittany Bell heeft hij een 5-jarige zoon Golden en dochter Powerful Queen (19 maanden). Ook heeft hij een jongenstweeling van 13 maanden, Zion en Zillion. Enkele weken na hun geboorte kwam zijn zevende kind, zoon Zen met Alyssa Scott, ter wereld. Dat jongetje overleed vijf maanden later aan een hersentumor. Eind juli kreeg Nick zijn achtste kind samen met Bre Tiesi, een zoontje genaamd Legendary Love.

Volgens verschillende Amerikaanse showbizzmedia is er nog geen einde in zicht voor de gezinsuitbreiding van Nick. Abby De La Rosa, de moeder van Zion en Zillion, zou zwanger zijn van het negende kind van de presentator.