Nieuws/Entertainment
1733682
Entertainment

’Het gaat gewoon niet goed met me, het gaat gewoon klote!’

Qmusic-dj Stephan Bouwman in tranen om depressie

Stephan Bouwman

Stephan Bouwman

Qmusic-dj Stephan Bouwman heeft woensdagmiddag in zijn radioprogramma openhartig bekend dat hij worstelt met een depressie. „Het gaat gewoon niet goed met me. Het gaat gewoon klote”, zei hij huilend in de uitzending.

Stephan Bouwman

Stephan Bouwman

De dj voelde zich bijna verplicht om dit met zijn luisteraars te delen. „Want er zijn heel veel mensen die zich, net als ik, dagelijks heel alleen voelen en eenzaam. En ondanks dat je omringd bent door mensen, dat maakt dan even niet uit.”

Bouwman vertelde dat hij een stemmetje in zijn hoofd heeft dat de laatste dagen steeds harder werd. „Als ik in de spiegel kijk, dan zegt-ie hoe lelijk ik ben en als ik iets doe dan vindt-ie dat heel slecht.” Stephan legde uit dat hij altijd eerlijke radio wil maken, maar dat het nu zo slecht met hem gaat dat hij niet meer kan en wil doen alsof het allemaal wel goed gaat.

De dj staat op een wachtlijst voor professionele hulp. „Dat betekent dat er zoveel mensen zijn die hulp nodig hebben, maar die die hulp niet kunnen krijgen.” Stephan laat weten heel veel reacties te hebben gekregen op zijn emotionele ontboezemingen en bedankt iedereen daarvoor.