Nieuws/Entertainment
1735141
Entertainment

’Ed Sheeran bouwt eigen (trouw)kerkje’

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Superster Ed Sheeran laat een eigen kerkje bouwen op zijn grond. Dat schrijft The Sun. Volgens hen laaien daarmee tegelijk de geruchten op dat Sheeran in dit kerkje wil trouwen met zijn verloofde Cherry Seaborn.

Ed Sheeran

Ed Sheeran

De zanger liet een paar dagen na zijn verloving in januari zijn toekomstige schoonvader Matthew, die architect is, de bouwplannen voor het kerkje indienen. Het gebedshuisje wordt met vuursteen gebouwd in een Saksische stijl en dient volgens Sheeran zelf als toevluchtsoord, waar hij zich van alle drukte kan terugtrekken om weer op te laden, een plaats voor ’contemplatie en gebed’. Ook gasten zijn er welkom om ’hun spirituele kracht terug te vinden’.

Maar een bron vertelt de krant dat het kerkje voor de wereldberoemde ster ook de ultieme plaats zou zijn om in alle rust en privacy zijn huwelijk te kunnen vieren, iets dat de zanger erg op prijs zou stellen. „Als hij op zijn eigen stukje land kan trouwen, kunnen hij en Cherry hun huwelijk vieren met alleen die mensen die hen het meest na staan. In het hoofdgebouw zouden ze dan een groot feest kunnen geven.”

In dat geval kan het meest intieme moment van het huwelijk van Ed Sheeran en Cherry Seaborn door 24 dierbaren bijgewoond worden, zoveel mensen passen er in het kerkje. Maar eerst is het afwachten of de gemeente in april positief over de plannen beslist.