Nieuws/Entertainment
1735749
Entertainment

Schuldenaar Lisa Marie Presley moet ook nog advocaatskosten ex betalen

Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley

Hoewel ze volgens de laatste berichten geen cent meer te makken heeft, moet Lisa Marie Presley haar ex-man Michael Lockwood binnen een maand een dikke 80.000 euro betalen. Dat heeft de rechter, die over hun echtscheiding gaat, bepaalt.

Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley

Het geld is bedoeld om Lockwoods advocatenkosten te dekken. In eerste instantie vroeg hij een aanzienlijk hoger bedrag, maar daarmee stemde de rechter niet in. De twee zijn al een poosje verwikkeld in een heftige ’vechtscheiding’.

De grote vraag is nu waar Presley het geld vandaan haalt. Volgens TMZ staat de dochter van Elvis voor een bedrag van ruim 16 miljoen dollar in het rood. Uit de scheidingspapieren blijkt dat zij een belastingschuld heeft van ruim tien miljoen dollar over de jaren 2012 tot en met 2015. Daarnaast heeft ze een oplopende hypotheeklast voor een huis dat ze bezit in Groot-Brittannië dat ze probeert te verkopen omdat ze de hypotheek niet kan betalen. Bovendien heeft ze schulden op een aantal creditcards en heeft ze nog onbetaalde advocatenrekeningen liggen.