Nieuws/Entertainment
1737845609
Entertainment

Ariana Grande verrast ziekenhuispatiënten met kerstcadeaus

Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande en haar verloofde Dalton Gomez hebben honderden patiënten in het ziekenhuis verrast met kerstcadeautjes. Een ziekenhuis in Los Angeles en een in Manchester ontvingen voor de feestdagen vele pakjes met een persoonlijke boodschap van de zangeres.

Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana stuurde cadeaus en Amazon-vouchers naar het kinderziekenhuis in Los Angeles en naar twee ziekenhuizen in Manchester. De stad in het Verenigd Koninkrijk heeft een speciale plaats in Ariana’s hart nadat een terrorist in 2017 een bom tot ontploffing bracht tijdens een concert van haar in de Manchester Arena. Daarbij kwamen destijds 22 mensen om en raakten meer dan vijfhonderd anderen gewond.

Ouders met kinderen op de neonatale intensive care van beide ziekenhuizen werden deze week ook getrakteerd op cadeautjes. De ouders ontvingen onder meer dekens, gezichtscrèmes en lotions.

Het ziekenhuis in Los Angeles deelde op Instagram een aantal foto’s van kinderen die de pakjes in ontvangst namen. Op een kaartje dat erbij zat had het koppel een kerstwens geschreven. „Fijne feestdagen! Liefs, Ariana Grande en Dalton Gomez”, stond erop.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop