Nieuws/Entertainment
1738890
Entertainment

Seriesblog Temptation Island – aflevering 6

De eerste break-up in Temptation Island

Kevin en Megane

Kevin en Megane

Spoiler alert – De zesde aflevering van Temptation Island bevat eindelijk weer de dosis spanning en sensatie die we van het programma gewend zijn. Wat een verschil met vorige week! Het was dan ook weer hoog tijd voor een nieuw kampvuur.

Kevin en Megane

Kevin en Megane

Megan wordt voor de tweede keer op rij wakker naast verleider Joshua. En hoewel ze deze keer niet figuurlijk de lakens hebben gedeeld, maar alleen geknuffeld hebben, betwijfel ik of dit niet erger is. Versterkt dit niet júist hun band? Ik moet trouwens stiekem ook wel om Megan lachen als ze ook deze aflevering weer blijft herhalen dat Joshua zo veel respect toont. „Hij behandelt mij zoals een man mij moet behandelen.” Lieve, mooie Megan, vergeet je niet dat je het hier over een verleider hebt?

Ontbijt op bed

Ook lijkt het erop dat Mezdi niet alleen wakker wordt als hij ’s ochtends in bed ligt met Zwanetta en Laethitia. Maar zijn twee favoriete temptations komen alleen maar een ontbijtje op bed brengen... Tim daarentegen eet zijn ’ontbijt op bed’ netjes buiten de deur op met verleidster Cherish. Maar dat zal voor mijn gevoel niet lang meer duren of ook zij zal daar een voet over de drempel zetten... Oh ja Tim, heb je toevallig ook een andere zwembroek mee dan dit fluorescerende gele exemplaar? Ik kan dat ding niet meer aanzien!

Al snel is het tijd voor het tweede kampvuur! Megan lijkt vooral bang te zijn voor haar eigen beelden, die Kevin te zien zal krijgen. Kevin geeft in ieder geval aan om voorbereid te zijn op het ergste. Maar of hij ook op dit voorbereid is?

Verleidster Cherish brengt Tim ontbijt op bed.

Verleidster Cherish brengt Tim ontbijt op bed.

Sneaky

Ik vraag me af of de deelnemers doorhebben dat de ergste beelden steeds tot het laatst worden bewaard. Er wordt dan ook weer veilig gestart met Tim en Deborah Leemans (ik kan haar naam met dank aan Tim niet meer normaal uitspreken). Debra reageert in ieder geval koeltjes: „Dit doet mij niets. Het zijn alleen maar woorden, geen daden.” Tim krijgt van zijn vriendin maar slechts één beeld te zien. Ik vind het sympathiek dat Rick Brandsteder eerlijk zegt dat ze simpelweg niet meer konden vinden. Ook bij Jeremy en Vanessa is er weer niets aan de hand. Wel wordt Jeremy door de makers én verleiders als sneaky neergezet. Ik twijfel of dat terecht is...

Daniëlle geeft meteen heel scherp aan dat haar vriendje Mezdi een reden zoekt om haar het gevoel te geven dat zij fout zit. Mezdi maakt zich op zijn eigen kampvuur dan ook alleen maar druk om de beelden die een huilende Daniëlle gezien kan hebben... De beelden van Mezdi met twee topless verleidsters in de zee zijn inmiddels 480 keer op de Belgische en Nederlandse tv getoond, dus ik neem aan dat hij thuis inmiddels ook donders goed weet welke misstap hij heeft begaan. Ook Megan krijgt huilende beelden voorgeschoteld. Van haar Kevin in dit geval. In plaats van medelijden roept het een soort van woede in haar op en beweert ze dat Kevin een act opvoert. Een act met krokodillentranen. Zodra de seksbeelden van Megan en Joshua op het scherm verschijnen kijken zelfs gluurders Mezdi en Jeremy de andere kant op.

Gewond hertje

Voor Kevin is het na het tweede kampvuur klaar. Finito. Groot gelijk, natuurlijk. Maar wat nu? Terug naar huis - want ze hebben de ultieme relatietest niet overleefd - of gewoon nog even lekker een weekje vakantie vieren? Nee, Kevin kan alleen nog maar huilen. Arme Kevin. Ben ik de enige die medelijden met hem heeft? Eenmaal aangekomen op het resort zijn zijn maatjes ineens ook nergens meer te bekennen. Lekker dan, van je vrienden moet je het hebben. Maar geen zorgen: „Als het hertje gewond is, slaan de leeuwinnen toe”, aldus verleidster Billy. Hij heeft dus genoeg boezems om op te huilen. Terwijl Kevin trouwens in tranen onder een palmboom ligt, zwemt Megan weer zoenend in de armen van Joshua. Zijn die twee een keer níet in het water tijdens een feestje?! Megan hoopt dat Kevin haar escapades vergeeft. En dan? Is alles weer koek en ei?

Terug in het resort stort ook Daniëlle zich huilend in de armen van haar verleider. En Mezdi geeft eindelijk een verklaring voor zijn nachtelijke duik in zee. „De rust opzoeken en persoonlijk worden met elkaar.” Ja precies, heel persoonlijk dus.

Liefde doet pijn. Daar is Kevin inmiddels ook achter, nu zijn Megan hem heeft bedrogen met verleider Joshua.

Liefde doet pijn. Daar is Kevin inmiddels ook achter, nu zijn Megan hem heeft bedrogen met verleider Joshua.

Nieuwe verleiders

De teaser van volgende week belooft ook weer veel goeds. Ik heb er nu al zin in! Er komen twee nieuwe mannelijke verleiders! Huh? En Tim én Debra lijken de mist in te gaan... Dus toch! Ook lijkt Kevin aan de verleiding toe te geven. En Megan? Die gaat gewoon door waar ze mee bezig was.

Tot volgende week!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur op RTL5. De volgende aflevering vooruitkijken kan nu al, op Videoland.