Nieuws/Entertainment
1739161
Entertainment

Niets blijft haar bespaard:

Relatie Barbie voorbij!

Jordi was Barbies steun en toeverlaat.

Jordi was Barbies steun en toeverlaat.

Het persoonlijke leed voor Samantha de Jong, Barbie, blijft zich opstapelen. Nadat de blonde realityster zichzelf zeven weken geleden van het leven probeerde te beroven en vorige week haar kindjes met vader Michael naar Spanje zag vertrekken, is er nu een einde gekomen aan haar relatie met steun en toeverlaat Jordi.

Jordi was Barbies steun en toeverlaat.

Jordi was Barbies steun en toeverlaat.

Aan Shownieuws vertelt Jordi dat hij de negatieve berichtgeving niet meer aankan en daarom met Barbie de moeilijke beslissing nam om een punt achter hun relatie te zetten. „Ik ben er een beetje klaar mee, met de dingen die over mij worden gezegd. Het is klinkklare onzin. Samantha en ik hebben besloten om te stoppen, want het gaat niet werken. Het heeft onze relatie kapotgemaakt.”

De spierbundel, die de eerste dagen na Barbies ziekenhuisopname niet bij zijn vriendin werd toegelaten, geeft aan dat hij tot nu toe elke keer als zondebok wordt aangewezen. „Ik krijg zo veel negativiteit over mij heen, ik heb daar geen zin meer in. Helaas, ik had het niet zo gewild, maar het is voor ons niet weggelegd.”

Barbie vertelde onlangs nog aan Privé dat Jordi altijd voor haar klaarstond. „Jordi steunt me en van fans krijg ik veel kaartjes. Dat betekent zo veel voor me. Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette. ’Meisje, heb je zoveel wat er in je hoofd omgaat’, zei hij.”