Nieuws/Entertainment
1739174
Entertainment

Strikt Privé

In de showbizzwereld is het al maanden the talk of the town: de vorig jaar door GORDON aangekondigde biografie waarin de hitzanger, met zijn hart op de tong, nog wat openstaande rekeningen zou willen vereffenen…

Deze Privé verschijnt tegelijk met het bij voorbaat veelbesproken boek, dat in een eerste oplage van 50.000 exemplaren in de boekhandels wordt weggezet. Aan voorpubliciteit hebben hij en de uitgeverij weinig gedaan, maar het is Privé gelukt een exemplaar op de kop te tikken, vóórdat het in de winkels terecht zou komen.

En ik moet zeggen: ik heb het ademloos uitgelezen. Van pagina tot pagina viel ik van de ene verbazing in de andere over zijn eerlijkheid, zijn vermogen de schuld voor wat er misging nu ook eens af en toe bij zichzelf te zoeken en de openhartigheid waarmee hij soms uithaalt… ook naar mensen die ik tot zijn inner circle rekende!

Niet allen de Toppers, maar ook JOHN DE MOL en RTL-baas ERLAND GALJAARD, op wie hij ooit zo boos was dat hij uit een live-uitzending wegliep... Gordon spaart bijna niemand, ook zijn familie niet!

In zijn spectaculaire boek, dat ik om half twee ’s nachts uit had, constateert Gordon dat hij aan 25 jaar showbizz geen echte vrienden heeft overgehouden. Dat gaat door dit boek niet veranderen, maar zijn onthullingen leveren een uniek en onthutsend inkijkje op in het leven van een van de weinige échte sterren die we in Nederland hebben.