Nieuws/Entertainment
1743835750
Entertainment

Zoektocht naar lichaam Naya Rivera kan nog dagen duren

De zoektocht naar het lichaam van de vermiste actrice Naya Rivera gaat, drie dagen nadat ze verdween, onverminderd verder. Dat heeft de plaatselijke politiechef tijdens een persconferentie gezegd.

De politie gaat ervan uit dat Rivera, bekend van haar rol in Glee, niet meer leeft. De autoriteiten focussen zich vooral op de noord- en oostkant van Lake Piru, het meer waar Rivera woensdagmiddag voor het laatst is gezien. Vrijdag waren er zo’n veertig mensen in touw om haar lichaam op te sporen. Dat gebeurt onder meer met sonarapparatuur en duikteams.

Volgens Eric Buschow van de Ventura County Sheriff’s Office is de zoektocht niet alleen moeilijk vanwege de grootte van het meer maar ook omdat het zicht onder water slecht is. Lake Piru, zo’n 90 kilometer ten noordwesten van Los Angeles, is op sommige plekken bijna 40 meter diep en ruim 3 kilometer lang.

„We kunnen niet voorspellen wanneer ze wordt gevonden”, zei Buschow. „Dat kan over een uur zijn maar ook pas over enkele dagen. Het is niet te voorspellen.”

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd