Nieuws/Entertainment
1744173
Entertainment

Daniëlle Oerlemans deelt spectaculaire foto’s van miljoenenvilla

Na jaren van verbouwing is de droomvilla van Reinout (46) en Daniëlle Oerlemans (44) dan eindelijk klaar. Op Instagram deelt de trotse Daniëlle een aantal spectaculaire voor-en-na-foto’s van het paleisje in Los Angeles.

Te zien is hoe de immense hal en de eveneens indrukwekkende zitkamer flink onder handen zijn genomen. Wat meteen opvalt is dat de villa in de wijk Bel Air duidelijk moderner is gemaakt.

De succesvolle producent en zijn vrouw hebben gekozen voor een strak design en namen daarmee afscheid van het klassieke interieur. Dat de twee hun Nederlandse roots niet zijn vergeten blijkt wel uit de oranje kleurkeuze voor de wanden in de zitkamer. „Zoek de acht verschillen”, schrijft Daniëlle met een knipoog bij een van de foto’s.

Reinout en Daniëlle wonen sinds 2007 met hun kinderen Thijmen (16), Fiene (13), Benjamin (11) en Katelyn (8) in de Verenigde Staten. Eind december dreigde het nieuwe huis ten prooi te vallen aan de hevige natuurbrand bij Los Angeles. Het gezin woonde destijds nog in een villa in de heuvels van Hollywood, maar de renovatie en het inrichten van hun nieuwe woning moest tijdelijk worden gestaakt.