Nieuws/Entertainment
1744630
Entertainment

Feestje Comic Con-fans verpest: helft Hollywoodhelden afwezig

Charles Dance

Charles Dance

Fans van de Hollywoodsterren die Comic Con Ahoy zouden bezoeken, zijn zwaar teleurgesteld: de meeste aangekondigde grote namen komen niet opdagen, vanwege het slechte weer. Dat meldt de organisatie op haar Facebookpagina.

Charles Dance

Charles Dance

De fans zijn vooral boos dat de organisatie niet eerder ’een hint gaf’ dat ze zich zorgen maakte om de vluchten, nu storm en sneeuw ervoor zorgde dat een aantal vliegvelden gesloten werden. Nu ze al gearriveerd zijn en ook al kosten hebben gemaakt, voelen ze zich bedrogen uitkomen.

Het zijn de fans van Christopher Lambert uit Highlander, Chris Rankin uit Harry Potter, Charles Dance uit The Game of Thrones en Steven Ogg uit The Walking Dead die onverwacht achter het net vissen. Volgens de organisatie is er nog een kleine kans dat Steven Ogg zondag alsnog aanwezig is.

Tijdens Comic Con zouden sterren uit bekende films, tv-series en strips deelnemen aan panels en praten over vroegere en toekomstige projecten. Daarnaast delen ze tegen betaling handtekeningen uit en gaan ze met fans op de foto. Fans van Ronn Moss uit The Bold and the Beautiful, Mannu Bennet uit The Hobbit en Daniel Naprous, Darth Vader in Star Wars: Rogue One en stuntman in Game of Thrones hebben geluk: hun idool heeft de vlucht wel kunnen maken.