Nieuws/Entertainment
1744671
Entertainment

Frans Bauer helemaal blij met uur radio

Frans Bauer is terug bij zijn wortels

Frans Bauer is terug bij zijn wortels

Frans Bauer is helemaal blij dat hij vrijdagnacht een uur lang gedraaid werd op 3FM. Radio-dj Rob Janssen had gehoord dat Bauer merkt dat het levenslied nooit gedraaid werd op de radio en besloot tot een unieke actie, meldt RTL.

Frans Bauer is terug bij zijn wortels

Frans Bauer is terug bij zijn wortels

In de nacht van vrijdag op zaterdag zond Rob Janssen vanaf 12 uur de nieuwste cd Levenslied van Frans Bauer helemaal uit. Tot zijn eigen verbazing werd hij al snel door de zanger zelf gebeld, die helemaal uit zijn dak ging vanwege deze onverwachte aandacht op de radio, die hem al direct de nodige reacties opleverde. „Mijn Whatsapp ontploft”, reageerde hij.

Het album Levenslied van Frans Bauer kwam vrijdag uit en de zanger had zelf laten weten hiermee terug te gaan naar zijn wortels en niet meer te proberen ’met leuke beats en olijke melodietjes een breder publiek te bereiken’.

Eerder klaagde The Voice-deelnemer Samantha Steenwijk ook al over de moeite die het kost om als Nederlandstalige zangeres voet aan de grond te krijgen bij radiostations. „Dat komt in de buurt van frustratie.”