Nieuws/Entertainment
1744823
Entertainment

Schokkend: wenst 50 Cent zieke Rick Ross dood?

50 Cent

50 Cent

50 Cent heeft wel een erg provocerende post gedeeld. Hij postte op Instagram een foto van Ivan Drago uit de vierde Rocky-film, die volgens fans verwijst naar aartsvijand Rick Ross, die doodziek in het ziekenhuis ligt.

50 Cent

50 Cent

De foto is voor kenners onmiskenbaar gelinkt aan de scène uit de Rocky-film waar tegenstander Drago over Apollo Creed staat terwijl die ligt te sterven, meldt TMZ. Op dat moment in de film zegt personage Drago: ’If he dies, he dies.’ Oftewel: Als hij sterft, sterft hij.

Wat 50 Cent hiermee wil zeggen, is voor zijn volgers duidelijk genoeg. Zij zien direct een verwijzing naar aartsrivaal rapper Rick Ross, die vrijdag met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht en inmiddels aan een machine ligt die zijn hart- en longfuncties heeft overgenomen.

Rick Ross

Rick Ross

De twee hebben al lange tijd een zeer verbeten ruzie. De strijd liep al eerder hoog op, toen 50 Cent een sekstape postte met de moeder van Ricks kindje. Met deze post gaat de rapper nog een stap verder, maar dat weerhoudt een aantal fans er niet van er lachend op te reageren.