Nieuws/Entertainment
1744874
Entertainment

Prins Harry is aan het gewichtheffen

Prins Harry lijkt al lekker in zijn vel te zitten

Prins Harry lijkt al lekker in zijn vel te zitten

Prins Harry blijkt ijdel te zijn als het gaat om zijn uiterlijk tijdens zijn grote huwelijksdag op tv. Speciaal voor die dag is hij nu aan het trainen in de hotste sportschool van Londen. Dat weet Page Six te melden.

Prins Harry lijkt al lekker in zijn vel te zitten

Prins Harry lijkt al lekker in zijn vel te zitten

De KX gym kost leden vijftienduizend pond per jaar, maar dat heeft de koninklijke hoogheid er graag voor over. Harry traint dan ook in stijl: zwarte sportkleding met bijpassende zwarte schoenen. Zo doet hij buikspieroefeningen, heft hij de gewichten en loopt hij op de loopband in deze chique sportschool. Hij zou zijn vrienden hebben gezegd dat hij er wel goed uit wil zien op tv op de dag van zijn huwelijk. Het is dezelfde sportschool waar ook Daniel Craig regelmatig traint voor zijn volgende Bond-film.

Volgens Harry is ook zijn geliefde Meghan Markle aan het trainen voor een strak lichaam op het huwelijk op 19 mei. Ze wordt dan ook steeds dunner, schreef het blad Privé afgelopen woensdag al. In dat verhaal vermeldde een ingewijde dat de toekomstige royal naast haar dieet ook haar trainingsprogramma heeft aangescherpt; de aandacht zou vooral liggen op de billen en bovenarmen.

Opmerkelijk is dat de toekomstige bruid traint in de sportschool van Kensington Palace, terwijl Harry buiten de paleisgrenzen zijn heil zoekt. Maar misschien ook niet weer zo verwonderlijk; als prins Harry volgens Page Six al de aandacht van flirterige vrouwen in de gym trekt, dan laat hij zíjn mooie Meghan vast niet graag los in een sportzaal waarvan de lucht volhangt met testosteron.