Nieuws/Entertainment
1744934
Entertainment

Woeste Elton John stormt van podium af

Elton John

Elton John

UPDATE - Elton John is tijdens een avondshow in Las Vegas woedend van het podium afgestormd. TMZ heeft de beelden.

Elton John

Elton John

De zanger had een aantal fans op zijn podium uitgenodigd, tijdens het optreden van Saturday Night’s Alright for Fighting, toen een opdringerige fan maar bleef proberen hem een high five te geven. Eerst reageert hij een paar keer geïrriteerd - iemand uit het publiek vertelt TMZ dat al een keer ’f*ck off’ zei - en op een gegeven moment is Elton John het zat: hij stopt met spelen en verlaat het podium.

Gelukkig voor de fans keerde hij wel terug, maar was het wel wat gedaan met de pret. „Niemand komt meer op het podium. Jullie hebben het verpest.”

Inmiddels heeft Elton John zelfs een officiële verklaring over het incident gedeeld op Twitter. Hierin beschrijft hij het voorval en zegt hij: ’Deze jongen was onbeleefd, storend en had geen aandacht of respect voor de show, dus ik liet hem weten hoe ik erover dacht en verliet toen het podium tot ze hem daarvan verwijderd hadden.”

Vorige maand gooiden fans nog kralen naar Elton John tijdens dit lied toen hij eveneens mensen had uitgenodigd op het podium. De beveiliging stond de geschokte zanger toen bij. Ook toen herpakte hij zich weer snel.

De gekwelde zanger moet het nog even volhouden. Eerder dit jaar kondigde hij groots zijn pensioen aan, maar de komende drie jaar reist hij de wereld nog rond voor zijn afscheidstournee.