Entertainment/Sterren
1745860798
Sterren

Johnny Depp gaf diamanten aan Kate Moss via bilnaad

Kate Moss en Johnny Depp

Kate Moss en Johnny Depp

Johnny Depp mag zichzelf dan de ’Southern Gentleman’ noemen, de manier waarop hij Kate Moss besloot te verrassen met een bijzonder cadeau is daar duidelijk géén voorbeeld van. Het model, dat zich van 1994 tot 1998 Depps vriendin mocht noemen, heeft onthuld dat zij een prachtige ketting van hem heeft gekregen, via zijn bilnaad...

Kate Moss en Johnny Depp

Kate Moss en Johnny Depp

In een gesprek met de Britse Vogue blikt Kate Moss terug op haar meest iconische looks. Terugkijkend op een witte jurk van John Galliano die ze in 1995 droeg, vertelde ze het kledingstuk van de ontwerper te hebben gekregen, maar het na die avond te zijn kwijtgeraakt. Hoewel de eenvoudige jurk op zichzelf al prachtig was, maakten haar sieraden de outfit compleet.

„De diamanten halsketting die ik toen droeg, had ik van Johnny gekregen. Het waren de eerste diamanten die ik ooit bezat”, vertelt ze. „Ze zaten in de spleet van zijn reet!”, vertelt ze alsof het de normaalste zaak van de wereld is. „We gingen uit eten en hij zei: ’Ik heb iets in mijn kont, kun je even kijken?’” Hoewel Moss dit in principe best een vreemd verzoek vond, deed ze wat hij vroeg. „Ik stopte mijn hand in zijn broek en trok er de ketting uit. Díe diamanten ketting.”