Nieuws/Entertainment
1746828690
Entertainment

Noel Gallagher wil Londen verlaten na steekpartij

Noel Gallagher vindt het wonen in Londen zeer onprettig geworden nadat er een man in zijn straat was neergestoken. De 52-jarige zanger wil niet dat zijn kinderen opgroeien tussen geweld en is bang dat zijn zonen Donovan (11) en Sonny (8) een keer beroofd worden in de metro, wanneer ze straks oud genoeg zijn om met het openbaar vervoer te reizen. Gallagher kijkt nu naar een optrekje op het platteland, zo liet hij aan The Irish Independent weten.

„We hebben in korte tijd twee steekpartijen vlak voor de deur gehad. Een man werd gewoon op klaarlichte dag neergestoken, waarop een ambulance moest komen en de straat werd afgezet. Daar wil je je kinderen niet bij hebben”, aldus Noel.

De zanger vervolgt: „Ook ben ik bang dat mijn kinderen van hun telefoon beroofd worden in de metro en dat bezorgt me enorm veel stress. Je hoort teveel verhalen dat tieners bedreigd worden met een mes...ik moet er niet aan denken.”

Gallager en zijn vrouw Sara McDonald zijn nu van plan hun kinderen op school te doen buiten de stad en alleen naar Londen te komen wanneer dat nodig is. Het stel heeft ook nog een 19-jarige dochter, Anaïs.