Entertainment/Gossip
1748039014
Gossip

Wat hebben Rachel en André Hazes te vieren? ’We zullen er altijd voor je zijn’

Rachel en André Hazes zijn twee handen op één buik.

Rachel en André Hazes zijn twee handen op één buik.

Rachel en André Hazes hebben iets te vieren, maar het is niet helemaal duidelijk wat. Op sociale media wordt een foto gedeeld van een taart met de tekst ’one year’. Volgens verschillende juicekanalen wordt hiermee gesuggereerd dat de zanger een jaar clean is van drank en drugs.

Rachel en André Hazes zijn twee handen op één buik.

Rachel en André Hazes zijn twee handen op één buik.

„Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg tegen je zeggen, maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou”, schrijft moeder Rachel bij haar post op Instagram. „Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Het is ongeveer een jaar geleden dat André uit de spotlights stapte en zijn management bekendmaakte dat hij kampte met een „emotionele burn-out”. Toen al werd er gespeculeerd dat zowel de zanger als zijn toenmalige vriendin Sarah van Soelen naar het buitenland waren vertrokken om van hun ’verslavingen’ af te komen.

Bij de aankondiging van zijn comeback, vorige maand, onthulde André te hebben gekampt met ’diverse’ verslavingen. „Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken”, liet hij zijn fans weten – zonder specifiek te vermelden wat hij precies heeft overwonnen.